Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g112g516kcal0.6g0.6g57.2g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g449g1749kcal0.9g435.1g0g0g
Raparperi 2153g725kcal14.9g118.4g2.2g30.1g
Culinesse (Flora), annos 10g561g2579kcal2.8g2.8g285.9g0g
Sokeri 667g2709kcal0g666.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu493g622kcal54.3g1.5g44.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 729g2501kcal74.3g510.2g8.7g25.5g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.5g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka22g90kcal0g22.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g35kcal1.2g6.7g0.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g23129kcal300.4g3545.4g798.4g117.6g
Valittu annoskoko5220g11565kcal150.2g1772.7g399.2g58.8g
Annoskoko puolitettuna2610g5782kcal75.1g886.4g199.6g29.4g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570