Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1125g203kcal6.3g28.1g4.5g7.9g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Tomaattimurska 900g265kcal5g47.7g1.8g17.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1350g2295kcal256.5g0g135g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1125g1350kcal38.2g40.5g112.5g0g
Kantarelli 450g79kcal8.2g1.8g2.3g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g8602kcal641.4g272.4g513.6g76.6g
Valittu annoskoko5220g4301kcal320.7g136.2g256.8g38.3g
Annoskoko puolitettuna2610g2150kcal160.4g68.1g128.4g19.2g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993