Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2853g2139kcal54.2g456.4g5.7g28.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g571g160kcal3.4g33.9g1.1g14.3g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g1284g2922kcal154g33.4g243.9g0g
Sipuli (kuorittu)285g77kcal3.7g13.7g0.6g4.8g
Lanttu 171g49kcal1.7g7.9g0.5g3.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g57g140kcal1.7g25.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g10973kcal437.4g1140.8g510.6g101.4g
Valittu annoskoko5220g5487kcal218.7g570.4g255.3g50.7g
Annoskoko puolitettuna2610g2743kcal109.4g285.2g127.7g25.4g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219