Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2250g545kcal30.8g43.4g11.3g55.8g
Pekoni, paistettu 765g3940kcal125.8g0g387.8g0g
Kananmuna kuoreton 630g899kcal78.8g1.9g64.6g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g675g2228kcal168.7g0g175.5g6.7g
Maito, Kevyt900g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g16050kcal865.8g177g1305.4g125g
Valittu annoskoko5220g8025kcal432.9g88.5g652.7g62.5g
Annoskoko puolitettuna2610g4013kcal216.5g44.3g326.4g31.3g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018