Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g2392g2799kcal67g95.7g239.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 972g3334kcal99g680.2g11.7g34g
Kananmuna kuoreton 658g938kcal82.2g2g67.4g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1196g1962kcal299g10.8g78.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g18074kcal1094.6g1579.2g794.4g68g
Valittu annoskoko5220g9037kcal547.3g789.6g397.2g34g
Annoskoko puolitettuna2610g4519kcal273.7g394.8g198.6g17g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781