Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2025g777kcal20.2g139.7g4g50.6g
Nauris 405g111kcal4g17g1.2g7.7g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos135g972kcal0.7g0.7g108g0g
Sitruunamehu, laimentamaton135g28kcal0.4g2.2g0g0.1g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton270g432kcal21.6g10.8g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g4884kcal105.6g384g298.4g132.2g
Valittu annoskoko5220g2442kcal52.8g192g149.2g66.1g
Annoskoko puolitettuna2610g1221kcal26.4g96g74.6g33.1g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566