Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria225g324kcal36g5.6g16.6g0g
Parsakaali brokkoli 141g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g56g37kcal0.8g2.2g2.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%28g65kcal8.2g0.7g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1046g1393kcal129.8g22.4g83g7g
Valittu annoskoko523g696kcal64.9g11.2g41.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna262g348kcal32.5g5.6g20.8g1.8g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.1g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311