Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt219g101kcal7g10.5g3.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Tonnikala öljyssä 66g125kcal17.8g0g5.9g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g44g31kcal4.8g1.1g0.7g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli44g131kcal1.6g1.8g13.1g0g
Tilli tuore0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1047g1479kcal86g109g75.4g4g
Valittu annoskoko523g740kcal43g54.5g37.7g2g
Annoskoko puolitettuna262g370kcal21.5g27.3g18.9g1g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689