Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas55g153kcal10.4g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Ruokakerma Valio 5%88g53kcal1.1g2.5g4.4g0g
Poronliha 66g84kcal14.1g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1046g898kcal55.6g26.2g62.8g1.8g
Valittu annoskoko523g449kcal27.8g13.1g31.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna262g224kcal13.9g6.6g15.7g0.5g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283