Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g6.6g11kcal1.1g1.4g0.1g0.1g
Persilja 22g6kcal0.3g0.2g0g1.8g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Bataatti, kuorittu 66g53kcal1g11.1g0g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g219g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Purjosipuli 66g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1047g644kcal29.4g77.2g20.6g23.8g
Valittu annoskoko523g322kcal14.7g38.6g10.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna262g161kcal7.4g19.3g5.2g6g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926