Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 163g123kcal3g25.1g0.3g1.6g
Tomaatti 54g12kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g21g33kcal1.7g0.8g2.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g83g45kcal2.6g5.3g1.7g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa108g140kcal19.4g1.4g5.9g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1047g832kcal54.6g71.4g34.4g5.6g
Valittu annoskoko524g416kcal27.3g35.7g17.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna262g208kcal13.7g17.9g8.6g1.4g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634