Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.8g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g38g45kcal1.2g1.7g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1047g288kcal5.6g28.2g14.6g10.2g
Valittu annoskoko524g144kcal2.8g14.1g7.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna262g72kcal1.4g7.1g3.7g2.6g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011