Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl125g96kcal21.3g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl42g71kcal7.5g0.6g4.2g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g505kcal61g25.6g17.2g4.4g
Valittu annoskoko524g253kcal30.5g12.8g8.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna262g126kcal15.3g6.4g4.3g1.1g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.4g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353