Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)802g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2806g3511kcal589.4g0g126.3g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml180g235kcal12.1g36.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g120g1083kcal0g0g120.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1323g728kcal41g84.7g26.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g11545kcal1305.8g318.6g549.4g27.2g
Valittu annoskoko5232g5773kcal652.9g159.3g274.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna2616g2886kcal326.5g79.7g137.4g6.8g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414