Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original90g63kcal3.6g7.2g2.7g2.7g
Kermaviilikastike 1196g1801kcal29.2g118.5g132.6g0g
Tilli, tuore 299g90kcal11g2.7g2.4g6.3g
Kaali, valkokaali2990g631kcal35.9g101.7g6g62.8g
Kananmuna, keitetty 658g938kcal82.2g2g67.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g7044kcal323.8g464.2g422.2g143.6g
Valittu annoskoko5232g3522kcal161.9g232.1g211.1g71.8g
Annoskoko puolitettuna2616g1761kcal81g116.1g105.6g35.9g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233