Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali560g134kcal6.7g19g1.1g11.8g
Selleri, annos 50g699g98kcal7g21g0g0g
Paprika, vihre140g24kcal1.3g3.5g0.4g2.7g
Tomaattimurska 1399g411kcal7.8g74.1g2.8g26.6g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Kasvisliemikuutio 46g141kcal4.4g6.2g10.8g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2098g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10472g1796kcal63.8g279g31.6g93.8g
Valittu annoskoko5236g898kcal31.9g139.5g15.8g46.9g
Annoskoko puolitettuna2618g449kcal16g69.8g7.9g23.5g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639