Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1636g4582kcal310.9g0g360g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1730g605kcal27.7g119.4g1.7g24.2g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g1870g1496kcal205.7g54.2g54.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10472g13366kcal1088.6g347.2g831.8g48.4g
Valittu annoskoko5236g6683kcal544.3g173.6g415.9g24.2g
Annoskoko puolitettuna2618g3342kcal272.2g86.8g208g12.1g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573