Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g1030g1751kcal206g0g103g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g2575g1365kcal36.1g293.6g5.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl26g64kcal3.1g0.4g5.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g644g1030kcal19.3g25.8g96.6g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g10g70kcal0.1g0.1g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 773g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10476g8670kcal533.8g657.2g437.2g6.2g
Valittu annoskoko5238g4335kcal266.9g328.6g218.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna2619g2168kcal133.5g164.3g109.3g1.6g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134