Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g3083g4317kcal493.3g92.5g225.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)902g541kcal6.3g43.3g36.1g2.7g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g721g2597kcal61.3g555.4g7.2g0g
Sipuli 487g147kcal6.1g23.4g1g8.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g45g126kcal3.8g7.7g8.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10476g15455kcal1141.6g1444.6g556g22.2g
Valittu annoskoko5238g7728kcal570.8g722.3g278g11.1g
Annoskoko puolitettuna2619g3864kcal285.4g361.2g139g5.6g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056