Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu200g440kcal17g13g36g2.8g
Ketsuppi, Felix15g14kcal0.2g3.2g0.1g0g
Sinappi 15g20kcal0.7g2.1g0.9g0.3g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka69g39kcal0.3g9.6g0.1g0.8g
Ruokakerma 5%, Valio125g81kcal1.9g5.3g6.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)100g260kcal26g1.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g1708kcal92.2g69.4g120.8g7.8g
Valittu annoskoko524g854kcal46.1g34.7g60.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna262g427kcal23.1g17.4g30.2g2g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493