Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto27g77kcal5.2g0g6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g88g37kcal1.4g7.5g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g55g15kcal0.4g2.8g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g592kcal49.2g25g32.4g4.8g
Valittu annoskoko524g296kcal24.6g12.5g16.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna262g148kcal12.3g6.3g8.1g1.2g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757