Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 71g21kcal0.7g3.3g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Selleri, annos 50g33g4.6kcal0.3g1g0g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 50g8.5kcal1.1g0.1g0.2g1.2g
Pekoni rasvainen 31g115kcal3.7g0g11.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g494kcal22.4g23.6g33.2g8.8g
Valittu annoskoko524g247kcal11.2g11.8g16.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna262g124kcal5.6g5.9g8.3g2.2g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.3g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208