Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen51g20kcal1g4.6g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g15g134kcal0g0g15.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g450g112kcal9g18g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1049g552kcal21.4g48.2g31.4g0.4g
Valittu annoskoko524g276kcal10.7g24.1g15.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna262g138kcal5.4g12.1g7.9g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524