Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Broilerisuikaleet101g124kcal21.6g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Makaroni, pasta 68g221kcal6.9g44.8g0.7g2.3g
Paprika keltainen 23g6.8kcal0.2g1.1g0g0.5g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g45g54kcal1.5g2.2g4.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g1.1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g975kcal63.4g105g31.6g8.2g
Valittu annoskoko524g488kcal31.7g52.5g15.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna262g244kcal15.9g26.3g7.9g2.1g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358