Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi254g282kcal58.3g0g5.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g42g51kcal1.4g1.6g4.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 17g34kcal0.2g0.3g3.4g0.7g
Aurinkokuivattu tomaatti56g102kcal1.5g6.8g7.9g0g
Ruokakerma Valio 5%8.5g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g5.6g18kcal0.5g3.3g0.3g0g
Pasta, Torino ruispasta plus141g451kcal16.9g88.8g3.4g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1049g1883kcal157.8g202g49.4g35.2g
Valittu annoskoko524g941kcal78.9g101g24.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna262g471kcal39.5g50.5g12.4g8.8g
Arvot/100g100g180kcal15g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208