Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.7g3.5g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Chili paprika punainen19g7.5kcal0.4g1.7g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Väkiviinaetikka 16g5.2kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g103g402kcal0g101.1g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1049g1043kcal7.6g237.8g2.6g12.8g
Valittu annoskoko524g521kcal3.8g118.9g1.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna262g261kcal1.9g59.5g0.7g3.2g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126