Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 100g76kcal1.9g15.4g0.2g1g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)63g75kcal12.5g0g2.2g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1049g504kcal42.6g53.4g11g3.2g
Valittu annoskoko524g252kcal21.3g26.7g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna262g126kcal10.7g13.4g2.8g0.8g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339