Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Naudanliha keskiarvo 2000g3054kcal386g0g168g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Hapankaali (Rasilainen)1000g180kcal18g18g3g20g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Smetana60g234kcal1.3g1.3g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g8883kcal863.2g450.8g398.4g101.2g
Valittu annoskoko5240g4442kcal431.6g225.4g199.2g50.6g
Annoskoko puolitettuna2620g2221kcal215.8g112.7g99.6g25.3g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032