Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g951g3329kcal123.7g599.3g31.4g84.7g
Sipuli (kuorittu)367g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 1335g2544kcal267g4.7g162.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 834g151kcal4.7g20.9g3.3g5.8g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti167g467kcal5.7g9.3g45.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)217g271kcal7.2g8g21.7g0g
Tomaattimurska 1335g393kcal7.5g70.8g2.7g25.4g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g15098kcal841.2g1461.2g602.4g244.2g
Valittu annoskoko5240g7549kcal420.6g730.6g301.2g122.1g
Annoskoko puolitettuna2620g3775kcal210.3g365.3g150.6g61.1g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124