Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g256g998kcal0.5g248.3g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g640g612kcal7g116.5g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g512g4608kcal0g0g512g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3840g1037kcal49.9g184.3g7.7g65.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10496g14510kcal114.8g1098.2g1039.4g130.6g
Valittu annoskoko5248g7255kcal57.4g549.1g519.7g65.3g
Annoskoko puolitettuna2624g3628kcal28.7g274.6g259.9g32.7g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234