Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1335g374kcal8g79.5g2.7g33.4g
Peruna, keskikokoinen 60g401g240kcal6g52.1g0.4g3.6g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Lehtiselleri 107g14kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2671g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%267g427kcal7.2g7.2g40.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl134g100kcal5.3g10.7g4g0.1g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10496g3449kcal63g338.6g203.2g86.2g
Valittu annoskoko5248g1725kcal31.5g169.3g101.6g43.1g
Annoskoko puolitettuna2624g862kcal15.8g84.7g50.8g21.6g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944