Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1394g7396kcal4.2g7g836.2g0g
Sokeri 1354g5495kcal0g1352.5g0g0g
Kananmuna kuoreton1354g1936kcal162.5g0g135.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 558g1867kcal0.3g454.9g0.3g7.8g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g398g2469kcal85.6g49g220.2g28.7g
Sokeri 191g776kcal0g190.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10496g39878kcal505.2g4108.6g2384.2g73g
Valittu annoskoko5248g19939kcal252.6g2054.3g1192.1g36.5g
Annoskoko puolitettuna2624g9970kcal126.3g1027.2g596.1g18.3g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563