Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali481g101kcal5.8g16.3g1g10.1g
Punajuuri 561g215kcal5.6g38.7g1.1g14g
Peruna, vanha, kuorittu 801g610kcal15.1g124.2g1.6g8g
Porkkana 481g157kcal3g26.7g1g12.3g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]272g919kcal32.7g0g100.8g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 801g2236kcal83.3g64.5g184.8g1.1g
Sitruuna kuorittu 48g20kcal0.3g1.1g0.5g1.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)36g36kcal2.7g6.1g0.2g0.8g
Vesi1602g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10496g8702kcal302.2g574.2g583g103.2g
Valittu annoskoko5248g4351kcal151.1g287.1g291.5g51.6g
Annoskoko puolitettuna2624g2176kcal75.6g143.6g145.8g25.8g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209