Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g150g38kcal1.7g7.5g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g19g6.6kcal0.8g0.7g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 90g124kcal16.9g0g6.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g356kcal39.8g16.6g14.4g1.6g
Valittu annoskoko525g178kcal19.9g8.3g7.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna263g89kcal10g4.2g3.6g0.4g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994