Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu13g11kcal0.2g2.3g0.1g0.3g
Soijakastike 47g29kcal2.4g4.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Fariinisokeri13g53kcal0g13.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g13g25kcal0g5.9g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g26g10kcal0.2g0.6g0.3g0.7g
Kuhafile, raaka351g252kcal56.8g0g2.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1092kcal120.4g57g41g3.4g
Valittu annoskoko525g546kcal60.2g28.5g20.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna262g273kcal30.1g14.3g10.3g0.9g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833