Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 175g196kcal36.9g0g5.2g0g
Porkkana 109g36kcal0.7g6.1g0.2g2.8g
Peruna, uusi 87g68kcal1.5g14.1g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 87g35kcal0.4g2.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g706kcal80.8g50.8g11.4g9.6g
Valittu annoskoko525g353kcal40.4g25.4g5.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna263g177kcal20.2g12.7g2.9g2.4g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706