Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Pirkka luomu tomaattimurska312g94kcal4.4g20.3g1.6g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g56g124kcal12.9g0.6g7.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 63g142kcal8.7g1.1g11.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Spagetti 44g143kcal4.5g29g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1182kcal62.2g106.2g59.2g4g
Valittu annoskoko525g591kcal31.1g53.1g29.6g2g
Annoskoko puolitettuna263g296kcal15.6g26.6g14.8g1g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304