Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g125g273kcal12.2g50.2g2.2g10.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Salsa medium (Rainbow)83g21kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g83g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g17g23kcal0.5g0.7g2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman100g200kcal22g1g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1408kcal110.6g119g51.4g26.6g
Valittu annoskoko525g704kcal55.3g59.5g25.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna263g352kcal27.7g29.8g12.9g6.7g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225