Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g208g58kcal1.2g12.4g0.4g5.2g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)42g23kcal7.9g1.7g1.7g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 42g125kcal7.5g0.5g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g448kcal34.6g31.8g27.2g11.6g
Valittu annoskoko525g224kcal17.3g15.9g13.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna263g112kcal8.7g8g6.8g2.9g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536