Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g219g66kcal10.1g4.4g0.7g3.5g
Herne 53g36kcal2.7g4.9g0.2g1.6g
Lime, kuorittu, annos 50g22g7.9kcal0.1g0.5g0.2g0.6g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g132g158kcal28.9g1.2g4.6g0.7g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 12g109kcal0g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g752kcal83.6g22g36g12.8g
Valittu annoskoko525g376kcal41.8g11g18g6.4g
Annoskoko puolitettuna263g188kcal20.9g5.5g9g3.2g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041