Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 250g355kcal43.9g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 78g33kcal0.3g3.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g987kcal91g19.4g55.6g5.4g
Valittu annoskoko525g493kcal45.5g9.7g27.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna263g247kcal22.8g4.9g13.9g1.4g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282