Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g91g0.7g6.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g420g118kcal4.6g20.2g1.7g12.6g
Kalaliemikuutio 47g142kcal4.7g15.9g6.5g0.5g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g583g1633kcal110.8g0g64.2g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g700g560kcal119g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10500g5746kcal499.2g254.2g157.4g38.8g
Valittu annoskoko5250g2873kcal249.6g127.1g78.7g19.4g
Annoskoko puolitettuna2625g1437kcal124.8g63.6g39.4g9.7g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115