Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2000g318kcal15g40g2g40g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g200g500kcal11.6g6.4g47g0.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10504g2014kcal68.8g122.4g119.6g89.2g
Valittu annoskoko5252g1007kcal34.4g61.2g59.8g44.6g
Annoskoko puolitettuna2626g503kcal17.2g30.6g29.9g22.3g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093