Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2244g2244kcal246.8g67.3g112.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml224g47kcal18.2g0g0.7g0.2g
Välipalakeksi, digestive 1212g5181kcal78.5g715.3g221.1g40.3g
Maitorahka, milbona (500g)202g137kcal24.6g7.9g0.4g0g
Margariini 80% keskiarvo202g1434kcal0.6g0.4g161.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.8g21kcal0.2g4.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 987g1408kcal123.4g3g101.2g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g135g389kcal1.6g75.4g0g53.8g
Hermesetas-jauhe27g78kcal0.3g15.1g0g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g22021kcal988.4g1813.6g1194.6g210.2g
Valittu annoskoko5256g11011kcal494.2g906.8g597.3g105.1g
Annoskoko puolitettuna2628g5505kcal247.1g453.4g298.7g52.6g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111500