Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus2254g676kcal45.1g112.7g6.8g67.6g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)2254g2502kcal518.4g0g45.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto451g1488kcal121.7g0g108.2g0g
Oliiviöljy 135g1196kcal0g0g135.2g0g
Soijakastike 162g98kcal8.4g15.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g11919kcal1387.2g256.2g590.8g135.2g
Valittu annoskoko5256g5959kcal693.6g128.1g295.4g67.6g
Annoskoko puolitettuna2628g2980kcal346.8g64.1g147.7g33.8g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890