Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g2403g4085kcal456.5g0g240.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore721g123kcal4.3g18g2.9g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1502g375kcal22.5g67.6g4.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl270g919kcal5.4g8.1g94.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g11205kcal981.8g230.2g686g28g
Valittu annoskoko5256g5603kcal490.9g115.1g343g14g
Annoskoko puolitettuna2628g2801kcal245.5g57.6g171.5g7g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822