Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 1199g2381kcal352.1g0.1g107.7g0g
Siankylki, raaka300g963kcal44.4g0g88.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1499g1141kcal28.2g232.4g3g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Palsternakka 450g286kcal2.2g53.1g1.8g20.2g
Paprika keltainen 510g154kcal4.8g26g1g10.2g
Paprika vihreä 510g108kcal4.8g12.7g1.5g9.7g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Lihaliemikuutio Maggi99g277kcal8.9g6.9g22.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g11000kcal903.2g737.6g455.2g140g
Valittu annoskoko5256g5500kcal451.6g368.8g227.6g70g
Annoskoko puolitettuna2628g2750kcal225.8g184.4g113.8g35g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933