Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK900g1530kcal90g90g90g0.9g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Voi 50g366kcal0.6g0.2g41g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1800g630kcal28.8g124.2g1.8g25.2g
Vesi, vesijohtovesi 1080g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 252g123kcal3g23.9g0.5g4g
Sinappi 58g76kcal2.5g8.1g3.5g1g
Maustekurkku sokerisuolattu 540g108kcal3.7g16.2g0.5g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g6202kcal278.6g627.4g277.6g102.6g
Valittu annoskoko5256g3101kcal139.3g313.7g138.8g51.3g
Annoskoko puolitettuna2628g1550kcal69.7g156.9g69.4g25.7g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174