Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka469g3379kcal4.7g4.7g375.4g0g
Liivatelehti, gelatiini22g76kcal18.5g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g903g578kcal99.3g36.1g1.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g108g433kcal0g108.3g0g0g
Mansikka 1805g840kcal9g151.6g3.6g34.3g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g866g3483kcal69.3g528.5g147.3g32.1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g722g1516kcal21.7g36.1g144.4g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g361g1906kcal33.2g216.6g97.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g24420kcal511.4g2163.8g1540g132.8g
Valittu annoskoko5256g12210kcal255.7g1081.9g770g66.4g
Annoskoko puolitettuna2628g6105kcal127.9g541g385g33.2g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316