Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g900g1530kcal179.9g0g90g0g
Mineraalisuola keskiarvo 4g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1125g900kcal16.9g75.3g56.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g59kcal2.9g2.7g4g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g63g242kcal15.1g0g20.8g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g297g811kcal59.4g3g65.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 450g158kcal20.8g8.8g1.3g11.2g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)202g1458kcal0g0g161.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1350g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g675g2308kcal46.6g526.3g2.7g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g15001kcal686.8g1245.6g805.6g44.8g
Valittu annoskoko5256g7500kcal343.4g622.8g402.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna2628g3750kcal171.7g311.4g201.4g11.2g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924